«Τέτοια παιχνιδάκια όχι εδώ στο Τούνελ, αγάπη μου» - Έξαλλη η Αγγελική Νικολούλη - celebs.gr

Breaking

«Τέτοια παιχνιδάκια όχι εδώ στο Τούνελ, αγάπη μου» - Έξαλλη η Αγγελική Νικολούλη

featured image


Η Αγγελική Νικολούλη έγινε έξαλλη με τον τρόπο που τηλεθεάτρια χειρίστηκε το μοίρασμα πληροφοριών για υπόθεση εξαφάνισης στη Λάρισα.

Με την υπόθεση εξαφάνισης του Θοδωρή Σελεμετζίδη ασχολήθηκε, μεταξύ άλλων, τα βράδυ της Παρασκευής (31/3), το «Φως στο Τούνελ» και η Αγγελική Νικολούλη.

Ο 43χρονος εξαφανίστηκε μυστηριωδώς από τη Λάρισα, με μάρτυρα κλειδί να επικοινωνεί με την εκπομπή. Ωστόσο, όπως φαίνεται η μάρτυρας δεν έδωσε σαφείς πληροφορίες, με την Αγγελική Νικολούλη να της απευθύνεται σε έντονο ύφος.

Έτσι, λίγο πριν περάσει το «Φως στο Τούνελ» σε διαφημιστικό διάλειμμα, η Αγγελική Νικολούλη τόνισε με νόημα τα εξής στην κάμερα: «Λοιπόν, να σου πω κοπέλα μου γλυκιά. Ε τώρα τι να παίζουμε; Κρυφτό; Δεν καταλαβαίνω. Μην μας ταλαιπωρείς έτσι. Να πάμε σε ένα διάλειμμα και να τα πούμε. Όχι, όμως, αυτό το πράγμα. Από εδώ, από εκεί, από εκεί, από εκεί. Δε θέλω να πω και περισσότερα στον αέρα, εντάξει; Αλλά από την στιγμή που αποφασίζεις να κάνεις κάτι, ε πες το. Τέτοια ταλαιπωρία. Παίρνουμε εδώ, παίρνουμε εκεί, παίρνουμε και παρά πέρα».



Και συνέχισε: «Είσαι εδώ; Είσαι εκεί; Είσαι εκεί. Ε, τέτοια παιχνιδάκια τώρα όχι. Αφού ξέρεις τι έχει γίνει εκεί, μας παίρνεις τηλέφωνο, ας το τελειώσουμε λοιπόν. Να πάμε σε ένα διάλειμμα να μας τα πεις; Είναι αυτό που λέμε ότι πολλές φορές οι μάρτυρες, άλλοι παίρνουν το θάρρος και λένε κάτι με την κάλυψη που υπάρχει και απαιτείται, και άλλοι που ξέρουν δέκα μήνες τώρα δε μιλάνε καθόλου».

Για να συμπληρώσει: «Εγώ θέλω από την κοπέλα από την Λάρισα να μπορέσουμε να τα πούμε σε ένα διάλειμμα! Δεν θα καταλάβει κανείς με ποια μιλάω. Έτσι; Εντάξει, αλλά όχι τέτοια παιχνιδάκια εδώ στο Τούνελ αγάπη μου. Έλα τώρα που πάμε σε διαλειμματάκι να τα πούμε».





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...