«Δεν πλένω τα χέρια μου μετά την τουαλέτα – Ανοίγω τον νεροχύτη και…» - celebs.gr

Breaking

«Δεν πλένω τα χέρια μου μετά την τουαλέτα – Ανοίγω τον νεροχύτη και…»

featured image


Ο κόσμος στο TikTok έχει φτάσει στο σημείο να κάνει ό,τι περνά από το χέρι του, προκειμένου να γίνει viral. Τώρα, μια TikToker με το όνομα Sophia δέχτηκε πυρά από χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, επειδή είπε πως δεν πλένει τα χέρια της μετά από τις επισκέψεις της στην τουαλέτα.

Μοιράστηκε ένα βίντεο στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, το οποίο έκτοτε έχει γίνει viral με πάνω από 660.00 προβολές.

Η Sophia βρήκε το θάρρος και εξήγησε τη στάση της σχετικά με την υγιεινή. «Θα εκθέσω τον εαυτό μου γιατί νιώθω ότι είναι πολύ περίεργο που το κάνω αυτό και δεν ξέρω αν το κάνουν και άλλοι άνθρωποι», είπε ξεκινώντας το βίντεό της. «Αλλά δεν πλένω πάντα τα χέρια μου αφού κατουρήσω, ειδικά αν βρίσκομαι στο ίδιο μου το σπίτι, σωστά;» αναρωτήθηκε. «Ξέρω πώς να κατουράω με τρόπο που να μην κάνω χάλια τον εαυτό μου», πρόσθεσε η Sophia.

Στη συνέχεια, συνέχισε να συζητά για άλλες πρακτικές της, όπως για το τι κάνει όταν έχει φίλους στο σπίτι της. «Κάνω αυτό το πράγμα όπου, αν έχω καλεσμένους και πάω να κατουρήσω, ανοίγω τον νεροχύτη μου και προσποιούμαι ότι πλένω τα χέρια μου, και σκοτώνω λίγο χρόνο ώστε να νομίζουν ότι έχω πλύνει τα χέρια μου αλλά δεν το έχω κάνει», συνέχισε.

Η Sophia διευκρίνισε στους θαυμαστές της πως «έτσι, στην πραγματικότητα, μπαίνω στη διαδικασία να σπαταλήσω και νερό και χρόνο μόνο και μόνο για να διατηρήσω κατά κάποιο τρόπο ένα ψέμα που, στην πραγματικότητα, δεν έχει σημασία». «Τέλος πάντων, το κάνει κανείς άλλος αυτό;» ρώτησε τους 41.000 και πλέον followers της.



Είσαι παράξενη, της γράφουν στα σχόλια

Όπως μεταδίδει το nypost.com, η άποψή της προκάλεσε καταρράκτη αντιδράσεων και δίχασε τους χρήστες. Κάποιοι συμφώνησαν με τον τρόπο της, ενώ άλλοι αηδίασαν με τις τεχνικές της. «Χαχα, οι περισσότεροι από εμάς δεν το κάνουμε κρυφά αυτό;» αναρωτήθηκε κάποιος. «Μα αγγίζετε το καζανάκι της τουαλέτας και τα χερούλια του νεροχύτη, οπότε διασπείρετε τη μόλυνση;», συμπλήρωσε κάποιος.

«Απλά… πλύνετε τα χέρια σας», πρότεινε απλά ένας χρήστης. Κάποιος άλλος πρόσθεσε: «Γιατί να προσποιείσαι ότι πλένεις τα χέρια σου όταν μπορείς στην πραγματικότητα απλά να το κάνεις;».

Στη συνέχεια, ένας χρήστης παρενέβη και κατακεραύνωσε τη Sophia, αποκαλώντας την «παράξενη» και ρωτώντας γιατί αισθάνεται την ανάγκη να μοιραστεί αυτή την πληροφορία.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...