Ευρυδίκη Παπαδοπούλου – «Έταξαν χρήματα στον Μπάρτζη για να δώσει Ασημίνα – Δαλάκα» - celebs.gr

Breaking

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου – «Έταξαν χρήματα στον Μπάρτζη για να δώσει Ασημίνα – Δαλάκα»

featured image


Στην κάμερα του «Super Κατερίνα» μίλησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. Η πρώην παίκτρια του Survivor σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις στο reality επιβίωσης, αποκαλύπτοντας πως πίσω από την καταγγελία του Νίκου Μπάρτζη για τις Χατζηανδρέου-Δαλάκα κρυβόταν κάποιο χρηματικό αντάλλαγμα.

«Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ με τον τραυματισμό του Σάκη Κατσούλη. Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό. Όσες φορές και να προσέξεις μπορεί να χτυπήσεις. Είχα χτυπήσει κι εγώ το κεφάλι μου σε ένα σιδεράκι. Άνοιξε το κεφάλι μου και έκανα κάποια ράμματα», περιγράφει η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.



«Ο Μπάρτζης είναι ένας άνθρωπος που τον κατευθύνουν. Έχω ακούσει πάρα πολλά για αυτόν μέσα στο παιχνίδι. Έχω ακούσει από συμπαίκτες ότι: πήγαινε πες το, «δώσε» την Ασημίνα και τη Δαλάκα και όταν βγούμε από το παιχνίδι, θα σου δώσουμε από ένα χιλιάρικο. Εμείς όταν ήμασταν μέσα, καταλαβαίναμε κάποια πράγματα. Έλεγα στην Αφροδίτη μπροστά σε όλους: έχεις παχύνει. Μου έλεγε: όχι, απλώς με πρήζει η καρύδα. Τελικά την πρήζει η καρύδα σε συνδυασμό με το σάντουιτς», επισημαίνει με χιούμορ η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

«Σε αυτά τα παιχνίδια θα κάνουμε όλοι κάποια παράβαση, γι’ αυτό λέω μην κουνάμε το δάχτυλο στους άλλους. Το ίδιο έκανε και η Αφροδίτη», κατέληξε





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...