Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ: «Ήταν στο κυνήγι για έναν εκατομμυριούχο πολύ πριν τον Ρονάλντο» λέει παλιός της συνάδελφος - celebs.gr

Breaking

Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ: «Ήταν στο κυνήγι για έναν εκατομμυριούχο πολύ πριν τον Ρονάλντο» λέει παλιός της συνάδελφος

featured image


Η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ βρίσκεται και πάλι στο φως της δημοσιότητας, μετά την πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν της σειράς ριάλιτι του Netflix «I Am Georgina».

Η σύντροφος του σούπερ-σταρ Κριστιάνο Ρονάλντο έχει αποκαλύψει στο παρελθόν ότι συνάντησε για πρώτη φορά τον Πορτογάλο σταρ στο κατάστημα της Gucci όπου εργαζόταν στο κέντρο της Μαδρίτης.

Αλλά τώρα, ένας χρήστης του TikTok με το όνομα Pablo Bone, ισχυρίζεται ότι έχει δουλέψει στο παρελθόν με την Τζορτζίνα, την οποία χαρακτήρισε αλαζονική, ακόμη πριν καν γνωρίσει τον Ρονάλντο.

«Δούλευα με την Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ στη Gucci περίπου δύο μήνες πριν γίνει διάσημη», είπε ο Bone. «Συναντηθήκαμε αρκετές φορές δουλεύοντας στο κατάστημα. Εκείνη ήταν στο γυναικείο τμήμα και εγώ στο ανδρικό. Είχα ήδη δει τον Κριστιάνο αρκετές φορές στο κατάστημα πριν συναντηθούν και η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πολλά πράγματα που ειπώθηκαν για τον Κριστιάνο και την Τζορτζίνα. Η Τζορτζίνα ήταν πάντα έτσι. Ακόμα κι όταν δεν είχε πολλά χρήματα ή δεν είχε τουλάχιστον τα χρήματα που έχει τώρα, είχε πάντα αυτόν τον αέρα αλαζονείας και ανωτερότητας. «Τελικά, πάντα έψαχνε να πετύχει και γι’ αυτό δούλευε σε διάφορες εταιρείες πολυτελείας. Γνώριζε πολλούς ανθρώπους στον κόσμο της νυχτερινής διασκέδασης στη Μαδρίτη».

georgina-arthro432423

Η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ ήταν στο κυνήγι για έναν εκατομμυριούχο
Οι δηλώσεις του Bone στο TikTok προχωράνε ακόμα παραπέρα, καθώς σημειώνει ότι η Τζορτζίνα ήταν ήδη φιλόδοξη και είχε στο μυαλό της να παντρευτεί έναν εκατομμυριούχο.

«Όπως όλοι γνωρίζουν, επειδή η Τζορτζίνα το έχει περιγράψει έτσι, όταν συναντήθηκαν ο Κριστιάνο έμπαινε στο κατάστημα της Gucci με κάποιους φίλους και τον γιο του και εκείνη μόλις έβγαινε από την πόρτα, αλλά δεν ήταν έτσι τα πράγματα», υποστήριξε ο Bone. «Όταν ο Κριστιάνο μπήκε στο κατάστημα, όλοι γυρίσαμε να τον κοιτάξουμε γιατί είναι ένας πολύ ψηλός άντρας και τέτοιου είδους πελάτες παρακολουθούνται μόνο από τους διευθυντές των καταστημάτων».

Georgina_Rondriguez-ronaldo

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Τζορτζίνα απασχολεί τα διεθνή μέσα ενημέρωσης για αρνητικούς λόγους. Κατά τη διάρκεια της εμφάνισης της στην εκπομπή, «El Hormiguero», νωρίτερα αυτόν τον μήνα, η Ροντρίγκεζ συζήτησε την πρόσφατη μετακόμιση της οικογένειάς της στη Σαουδική Αραβία μετά τη μεταγραφή του Ρονάλντο στην Al-Nassr τον Ιανουάριο.



Ωστόσο, ορισμένα ισπανικά μέσα ενημέρωσης της επιτέθηκαν για την προφανή έλλειψη κατανόησης της ζωής στη χώρα και για την προώθηση ενός ριάλιτι που δεν αντικατοπτρίζει με ακρίβεια τη ζωή της.

Η σύντροφος του ποδοσφαιριστή είχε μιλήσει επίσης για τα παιδιά της με κάποιες αμφιλεγόμενες δηλώσεις που συζητήθηκαν αρκετά και στα social media. «Αγαπώ τα παιδιά μου, όχι όμως τα παιδιά όλων των άλλων», αστειεύτηκε πριν εξομολογηθεί ότι είναι περήφανη που τα παιδιά της δεν χρησιμοποιούν βία. Όπως είπε ένα από τα παιδιά τους, χτυπήθηκε στο σχολείο τις προάλλες όμως εκείνο δεν απάντησε στα χτυπήματα. «Είμαι περήφανη που τα παιδιά μας δεν χρησιμοποιούν βία» είπε.

georgina_rodriguez_-_ronaldo

Η πιο αμφιλεγόμενη δήλωση που είχε κάνει παρόλα αυτά ήταν ξανά για τη διαπαιδαγώγηση των παιδιών της, όταν είπε ότι προσπαθεί να δείξει στα παιδιά της ότι υπάρχει και φτώχεια γύρω τους, σημειώνοντας πως τόσο η ίδια, όσο και ο Ρονάλντο προέρχονται από φτωχές οικογένειες. «Τους λέω ότι δεν πρέπει να αφήσουν το φαγητό τους και αν δεν το φάνε είναι για το απογευματινό τους σνακ αργότερα. Κατά καιρούς τους βάζω βίντεο με παιδιά που δεν έχουν φαγητό και τους λέω ότι αυτό μπορεί να τους συμβεί» είχε αναφέρει κατά τη διάρκεια της εκπομπής.
Εντύπωση είχε προκαλέσει σε άλλο ένα σημείο της συνέντευξης στο οποίο είχε αναφέρει πως ζουν «απλά» με τον Πορτογάλο αστέρα του ποδοσφαίρου και πως «δεν είναι υλιστές», αν και του έχει κάνει ήδη τρία αυτοκίνητα δώρο, για τα γενέθλιά του.

Μια ιδιαίτερα σκληρή κριτική ήρθε από την Ισπανίδα δημοσιογράφο Έμα Γκαρσία, η οποία είχε δηλώσει μετά τη συνέντευξη: «Ζει σε έναν άλλο κόσμο και στερείται πολλών πληροφοριών για τη ζωή γενικότερα».

georginagio-m321

Kαι στα μέσα όμως κοινωνικής δικτύωσης είχαν υπάρξει αντιδράσεις εκείνες τις ημέρες. Μία κοπέλα έγραψε στο Twitter πως «η μόνη δουλειά της Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ είναι βασικά να κάνει φωτογραφίσεις, να ψάχνει το καλύτερο φόρεμα για τα γκαλά της και να ταξιδεύει με τζετ».

Ένας άλλος χρήστης της πλατφόρμας είχε, επίσης, σχολιάσει: «Η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ είναι ο τυπικός άνθρωπος που με τα λεφτά θα μπορούσε να αγοράσει τα πάντα εκτός από τις ταπεινές απόψεις».





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...