Γυναίκα πήγε στους γιατρούς με «βουητό» στο αυτί και αυτοί ανακάλυψαν κάτι ανατριχιαστικό μέσα της - celebs.gr

Breaking

Γυναίκα πήγε στους γιατρούς με «βουητό» στο αυτί και αυτοί ανακάλυψαν κάτι ανατριχιαστικό μέσα της

featured image


Μια 40χρονη γυναίκα που υπέφερε από έναν συνεχή θόρυβο βουητό στο δεξί της αυτί πήγε στο νοσοκομείο για βοήθεια, όπου ένας γιατρός βρήκε έναν εισβολέα να φωλιάζει στο αυτί της.

Μια γυναίκα ανατρίχιασε ολόλκληρη όταν ένας γιατρός έκανε μια ζοφερή ανακάλυψη στο αυτί της. Η 40χρονη, από την Κίνα, επισκέφθηκε ένα νοσοκομείο για ιατρική βοήθεια αφού άκουσε συνεχή βουητό στο δεξί της αυτί.

Το στομαχικό βίντεο που τράβηξε ο επαγγελματίας ιατρός στο Λαϊκό Νοσοκομείο της κομητείας Huidong στο Sichuan δείχνει έναν γιατρό να στέλνει έναν ανιχνευτή κάμερας στο αυτί της ασθενούς.



Ο γιατρός βρίσκει κάτι που μοιάζει με τύμπανο αλλά συνειδητοποιεί ότι πρόκειται για μεταξένιο ιστό. Καθώς τον ξεφλουδίζει χρησιμοποιώντας ένα ειδικό τσιμπιδάκι, βρίσκει μια τρομακτική αράχνη να ορμά έξω και να επιτίθεται στον καθετήρα.

Πιστεύει ότι το έντομο είχε εγκατασταθεί στο αυτί της γυναίκας, ενώ ετοιμαζόταν να δημιουργήσει οικογένεια, δημιουργώντας μια φωλιά με ιστό.

Ο επαγγελματίας σύντομα συνειδητοποίησε ότι οι παράξενοι ήχοι και ο πόνος προέρχονταν από την αράχνη στο αυτί της.

Ο γιατρός του τμήματος ωτορινολαρυγγολογίας, Han Xinglong, δήλωσε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης: «Ο ιστός που φτιάχνει αυτή η αράχνη μοιάζει πολύ με το τύμπανο του αυτιού. Όταν εισήλθε για πρώτη φορά το ενδοσκόπιο του αυτιού, δεν βρέθηκε τίποτα ανώμαλο. Αλλά όταν κοιτάζετε προσεκτικά, φαίνεται ότι κάτι κινείται από κάτω.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...