Ράκος η Σκορδά – Άγριο τρολάρισμα για τη συνέντευξη στον Τσίπρα - celebs.gr

Breaking

Ράκος η Σκορδά – Άγριο τρολάρισμα για τη συνέντευξη στον Τσίπρα

featured image


Όχι απλά δεν έπεισε αλλά έγινε και μεγάλη τρολιά στο διαδίκτυο. Αδιάβαστη και αμήχανη ήταν η Φαίη Σκορδά στη συνέντευξη που έκανε στον Αλέξη Τσίπρα στον ΣΚΑΪ με αποτέλεσμα και ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ να φαίνεται ότι αισθάνεται άβολα και αμήχανα.

Μεγάλες παύσεις και επαναλαμβανόμενες ερωτήσεις επί του ίδιου θέματος έδειξαν την ανεπάρκεια Σκορδά. Σε αντίθεση με Τσιμτσιλή, Δανάη, Μελέτη και Καινούργιου που όχι απλά ήταν διαβασμένες στα τετ – α – τετ που είχαν με τους πολιτικούς αρχηγούς αλλά έβγαλαν και ειδήσεις.



Η Σκορδά ήταν πολύ στεναχωρημένη από το αποτέλεσμα της συνέντευξης και περίμενε χθες το βράδυ με πολύ μεγάλη αγωνία τα νούμερα τηλεθέασης.

Υπήρξε και ένταση μαθαίνω με πρόσωπα της εκπομπής πίσω από τις κάμερες. Το χθεσινό πολύ κακό σκορ όχι απλά έδειξε το πόσο υστερεί η Φαίη Σκορδά σε αυτά τα θέματα σε σχέση με άλλες παρουσιάστριες της πρωινής ζώνης αλλά είναι σίγουρο πως θα φέρει και εξελίξεις σύντομα.

Με «ξήλωμα» πάνελ και ομάδας μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Σας έχω γράψει βέβαια πολλές φορές πως δεν είναι αυτό το πρόβλημα για την ακριβότερη μεταγραφή της περσινής σεζόν…





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...