Αναστάτωσε την Μύκονο η Τζούλια Νόβα - Έσκυψε στην ξαπλώστρα στην παραλία και φάνηκε... ! - celebs.gr

Breaking

Αναστάτωσε την Μύκονο η Τζούλια Νόβα - Έσκυψε στην ξαπλώστρα στην παραλία και φάνηκε... !

featured image


Η γνωστή τηλεπερσόνα σε μία σκηνή που «ξεσήκωσε» ολόκληρη την Ελλάδα. Απρόσεκτη και αποκαλυπτική…

Αναμφισβήτητα η Τζούλια Νόβα είναι μία αληθινή καλλονή, μια γυναίκα με εκπληκτική εμφάνιση και αψεγάδιαστη ομορφιά. Η παρουσία της στον χώρο του μόντελινγκ και της τηλεόρασης είναι απλά εκθαμβωτική.

Είναι πραγματικά μια γυναίκα που κεντρίζει το ενδιαφέρον και αφήνει ανεξίτηλο το σημάδι της. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν πει για το μοντέλο, ότι είναι μια θηλυκή περιπέτεια για λίγους.

Εμείς θα προσθέσουμε ότι είναι ξεκάθαρα μια γυναίκα που προκαλεί αναστάτωση και πόθο. Το μοντέλο απο την Ουκρανία σε κάθε εμφάνισή της έχει τη δική της μνημειώδη θέση στο μυαλό των Ελλήνων!

Το εντυπωσιακό αυτό κορίτσι το γνωρίσαμε πριν απο χρόνια μέσα απο το τηλεοπτικό παιχνίδι του Star «Ο Τροχός της τύχης». Απο τότε μας έχει κυριολεκτικά ξετρελάνει!



Η όμορφη ξανθιά, με τα υψηλά πόδια και τις καλλίγραμμες καμπύλες είναι μια γυναίκα που δεν μπορείς να μην προσέξεις. Το βλέμμα σου θα μείνει καρφωμένο επάνω της και δεν θα σε συγκινήσει μόνο με το υπέροχο αγγελικό της πρόσωπο.

Το σώμα της είναι απο άλλον πλανήτη και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει προκαλέσει πανζουρλισμό με αυτό. Πολύ πριν παντρευτεί η Τζούλια Νόβα έκανε εξορμήσεις τα καλοκαίρια στα νησιά και προκαλούσε πανικό με την εμφάνιση της.

Τα μικροσκοπικά μαγιό στη Μύκονο έχουν γράψει τεράστια ιστορία. Υπάρχει μάλιστα και ένα βίντεο που το είδε όλη η Ελλάδα και έπαθε ζημιά μαζί της.

Κυρίες και κύριοι, δείτε το βίντεο φωτιά! Όταν η Τζούλια Νόβα έσκυβε στη Μύκονο σε πανελλαδική εμβέλεια και κόλαζε το νησί!

Πηγή: tvfreaks.gr





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...