Άρτα: «Αισθάνομαι άχρηστος άνθρωπος, θα ήθελα να μην ζω εγώ» – Τα πρώτα λόγια του πατέρα που ξέχασε το βρέφος στο αυτοκίνητο - celebs.gr

Breaking

Άρτα: «Αισθάνομαι άχρηστος άνθρωπος, θα ήθελα να μην ζω εγώ» – Τα πρώτα λόγια του πατέρα που ξέχασε το βρέφος στο αυτοκίνητο

featured image


«Αισθάνομαι ένας άχρηστος άνθρωπος. Θα ήθελα να μην ζω εγώ και να ζει το παιδί μου»

ήταν τα πρώτα λόγια του 37χρονου πατέρα, μετά το άκουσμα της απόφασης ανακριτή και εισαγγελέα να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Ο 37χρονος ξέχασε το 5,5 μηνών βρέφος του για πολλές ώρες μέσα στο αυτοκίνητό του στην Άρτα, με αποτέλεσμα το μωράκι να χάσει με τραγικό τρόπο την ζωή του.

Μετά την απολογία του, ο πατέρας του βρέφους αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα.

Τα πρώτα λόγια του 37χρονου μετέφερε ο δικηγόρος του, Δημήτρης Λαμπράκης, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Στη συνέχεια, ο δικηγόρος περιέγραψε πώς συνέβη η τραγωδία. Όπως είπε, ο 37χρονος «ήταν ιδιαίτερα κουρασμένος από τους πόνους του μωρού, που έβγαζε δόντια και είχε κολικούς. Σταμάτησε να πάρει έναν καφέ και για εκείνον και για τη γυναίκα του, με το παιδί στο πίσω κάθισμα. Εκείνη την ώρα σταμάτησε το μυαλό του. Ήταν αγχωμένος με τη δουλειά του».



«Πίστευε ότι είχε πάει το παιδί στον βρεφικό σταθμό κι όταν το μεσημέρι τον πήρε η γυναίκα του και του είπε “πού είναι το παιδί;”, της απάντησε “στον βρεφικό σταθμό”», είπε ο δικηγόρος και συνέχισε λέγοντας ότι τότε του είπε η 27χρονη σύζυγος ότι το παιδί δεν ήταν στον βρεφικό σταθμό και αντιλήφθηκαν ότι κάτι κακό συνέβη.

Άλλαξε ο τόπος της κηδείας

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής, η κηδεία του μωρού θα γίνει αύριο, Σάββατο, στο δημοτικό κοιμητήριο Άρτας και όχι στον τόπο καταγωγής της μητέρας του μωρού, έπειτα από επιθυμία των γονέων του βρέφους.

Πριν από την κηδεία το άτυχο κοριτσάκι θα πάρει το όνομα Λυδία, όπως είπε ο δικηγόρος της οικογένειας.

Όπως μεταδόθηκε, η 27χρονη σύζυγος φέρεται να είπε πως «ο άνδρας μου δεν φταίει σε τίποτε, τον αγαπώ, είναι ψυχούλα», σύμφωνα με πληροφορίες από τους οικείους της.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...