Η Αντζελίνα Τζολί της Ελλάδας: Η κόρη της Εύης Αδάμ, Δανάη Λιβιεράτου είναι ίσως η ομορφότερη Ελληνίδα αuτή τη στιγμή - celebs.gr

Breaking

Η Αντζελίνα Τζολί της Ελλάδας: Η κόρη της Εύης Αδάμ, Δανάη Λιβιεράτου είναι ίσως η ομορφότερη Ελληνίδα αuτή τη στιγμή

featured image


Το καλλιτεχνικό μικρόβιο του μπαμπά της κληρονόμησε όπως φαίνεται η Δανάη Λιβιεράτου, εκτός του ότι του μοιάζει φοβερά.

Ο Λάμπης Λιβιεράτος είναι ένας πολύ περήφανος μπαμπάς και πώς θα μπορούσε να μην είναι άλλωστε αφού οι κόρες του με την Εύη Αδάμ πέρα από πολύ όμορφες είναι και εξαιρετικά ταλαντούχες. Η 23χρονη Νεφέλη αποφοίτησε πρόσφατα από το Τμήμα Οικονομίας και Πολιτικών Σπουδών στο Bath College της Βρετανίας, ενώ η 20χρονη Δανάη ακολουθεί τα βήματα του μπαμπά της στο τραγούδι, σπουδάζοντας στο “Royal Northern College of Music” στο Μάντσεστερ.

Δανάη Λιβιεράτου: Η ενασχόληση με το τραγούδι

Η κόρη του Λάμπη Λιβιεράτου έχει κατά γενική ομολογία πολύ καλή φωνή ενώ έχει εμφανιστεί στο MadWalk το 2022 αλλά και στην εκπομπή του Γιώργου Θεοφάνους «Ένα τραγούδι ακόμα».



Παράλληλα, η ίδια δημοσιεύει συχνά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram cover τραγουδιών, με τα σχόλια από τους followers της να είναι πολύ κολακευτικά.

Η νεαρή ανερχόμενη τραγουδίστρια έχει αναφέρει σε συνέντευξή της πως η Εύη Αδάμ είναι δίπλα της να τη συμβουλεύει στα βήματα που κάνει, περισσότερο, ωστόσο, στο στρατηγικό κομμάτι της καριέρας της, που ξεκινάει να «χτίζει».

Όπως είπε χαρακτηριστικά:

«Είναι δύσκολο η μητέρα μου να με βοηθήσει σε αυτό που κάνω εγώ, δηλαδή στο τραγούδι και τη μουσική. Μπορεί όμως να με βοηθήσει στο στρατηγικό κομμάτι και αυτός είναι ο λόγος που την αποκαλώ και mamager. Με βοηθάει στο πώς να πορευθώ. Είμαι και νέα στον χώρο και είμαι διστακτική. Πολλές φορές με ξεκλειδώνει και πάμε μαζί σε ραντεβού».





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...