Κριστιάνο Ρονάλντο: Η νέα έπαυλη του αξίας 32 εκατομμυρίων «μοιάζει με νοσοκομείο» και έχει προκαλέσει την οργή των ντόπιων (vid) - celebs.gr

Breaking

Σάββατο 1 Ιουλίου 2023

Κριστιάνο Ρονάλντο: Η νέα έπαυλη του αξίας 32 εκατομμυρίων «μοιάζει με νοσοκομείο» και έχει προκαλέσει την οργή των ντόπιων (vid)

featured image


Το ακίνητο του Κριστιάνο έχει προκαλέσει αρκετά προβλήματα στους ντόπιους και αναμένεται ότι θα χρειαστούν ακόμη 12 μήνες μέχρι να είναι έτοιμο για να μετακομίσει ο Ρονάλντο και η οικογένειά του.

Οι εργασίες κατασκευής της έπαυλης του Κριστιάνο Ρονάλντο κοντά στη Λισαβόνα βρίσκονται ένα χρόνο πίσω από το χρονοδιάγραμμα, σε ένα εφιαλτικό σενάριο για τους ντόπιους, οι οποίοι ήδη είναι στα «κάγκελα» με τα σχέδια του σούπερ σταρ, σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Πορτογαλία.

Όπως αναφέρει το περιοδικό Look, ο Ρονάλντο και η σύντροφός του Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ έχουν προκαλέσει την οργή των ντόπιων με την εκτέλεση εκτεταμένων εργασιών στο ακίνητο αξίας 32 εκατομμυρίων ευρώ, οι οποίες γίνονται αδιάκοπα για περισσότερα από τρία χρόνια και θα συνεχιστούν για τουλάχιστον άλλους 12 μήνες.

Ένα βίντεο από τον περασμένο μήνα αποδεικνύει ότι υπάρχουν ακόμη πολλές εργασίες που πρέπει να γίνουν στην έπαυλη -την οποία οι ντόπιοι αποκαλούν υποτιμητικά ως «πυραμίδα του Φαραώ Ρονάλντο».

Λόγω της δημοτικότητας του Ρονάλντο, αρκετά μέσα ενημέρωσης και YouTubers έχουν δημιουργήσει περιεχόμενο σχετικά με την έπαυλη, πράγμα που σημαίνει ότι η τοποθεσία της είναι αρκετά γνωστή στο πορτογαλικό κοινό.Ωστόσο, οι γείτονες δεν φαίνεται να απολαμβάνουν και τόσο την παρουσία του Κριστιάνο αφού έχουν βαρεθεί με τις καθημερινές εργασίες, με έναν αγανακτισμένο να λέει: «Χτίζουν εδώ και τρία χρόνια. Το σπίτι είναι τόσο μεγάλο που μοιάζει με νοσοκομείο. Ο δρόμος μου είναι κλειστός εδώ και μήνες, ο κήπος μου είναι γεμάτος σκόνη. Και όλα αυτά εξαιτίας της «πυραμίδας» του Φαραώ Ρονάλντο».

Το έργο αναμενόταν αρχικά να κοστίσει 11 εκατομμύρια ευρώ, προτού η τιμή στη συνέχεια αυξηθεί σε 19 εκατομμύρια λίρες και τώρα σε 32 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει επίσης στην κατοχή του μια πολυτελή βίλα στο Τορίνο της Ιταλίας από την εποχή που αγωνιζόταν στη Γιουβέντους, καθώς και μια έπαυλη αξίας 6 εκατ. ευρών σε ένα περιφραγμένο οχυρό που ονομάζεται La Finca κοντά στη Μαδρίτη. Εκτός από αυτό, ο Ρονάλντο μπορεί να υπερηφανεύεται για μια επταώροφη πολυκατοικία στο Φουντσάλ στο νησί της γέννησής του, τη Μαδέιρα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου