«Βόμβα» από την Εστία: Η κατάθεση του νεκρού ελεγκτή για τα Τέμπη - celebs.gr

Breaking

«Βόμβα» από την Εστία: Η κατάθεση του νεκρού ελεγκτή για τα Τέμπη

featured image

Μία πραγματικά συγκλονιστική αποκάλυψη έχει αύριο στο κύριο θέμα της, η Εστία της Κυριακής.

Η έγκριτη εφημερίδα αποκαλύπτει την κατάθεση του ελεγκτή, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε περίεργο τροχαίο τρεις ημέρες πριν από την ημερομηνία που είχε κληθεί από την δικαιοσύνη!

Η αποκάλυψη της Εστίας έρχεται λίγους μήνες μετά από το σοκ που προκάλεσε η καταγγελία του πρώην στελέχους του ΟΣΕ για τον Διευθυντή διευθυντή κυκλοφορία του ΟΣΕ, Κωνσταντίνο Χρυσάγη, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στο Λαγονήσι, το οποίο προκάλεσε ερωτηματικά σε όσους τον γνώριζαν.

Σύμφωνα με εκείνη την καταγγελία-«φωτιά», ο 66χρονος που έχασε τη ζωή του ένα μήνα μετά από την σύγκρουση των τρένων, είχε δεχτεί πιέσεις από «αδίστακτους» για να παραποιήσει ηχητικά ντοκουμέντα, τα οποία αποτελούν σημαντικά στοιχεία της δικογραφίας. Όπως και αναγκάστηκε να κάνει, σύμφωνα με όσα καταγγέλονται.

Ο μάρτυρας και πρώην στέλεχος του ΟΣΕ που καταγγέλλει ότι παραποιήθηκαν στοιχεία που αφορούν το τρομερό δυστύχημα, για το οποίο υπάρχουν κυβερνητικές ευθύνες σύμφωνα με το πόρισμα της επιτροπής των εμπειρογνωμόνων, ζητούσε τότε να καταθέσει επίσημα.

«Δεν μπορούσε να πει “όχι” σε αυτούς που διοικούν τον ΟΣΕ τα τελευταία χρόνια, οι οποίοι είναι αδίστακτοι και εκτελούν εντολές… Έτσι, συμμετείχε στην κοπτοραπτική των συνομιλιών μεταξύ των σταθμαρχών και των άλλων παραγόντων της κυκλοφορίας» ανέφερε στην επιστολή του,

Η αποκάλυψη της Εστίας, έρχεται να πολλαπλασιάσει τα ερωτήματα που πλέον ζητούν επιτακτικά απαντήσεις.

Δείτε το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας:

Το πρωτοσέλιδο της Εστίας που αποκαλύπτει την κατάθεση Χρυσάγη
https://poleod.gr/?p=7058