Aκροατής φλέρταρε την Ελένη Βουλγαράκη: «Και το τέρμα έχει τερματοφύλακα, αλλά γκολ μπαίνουν» - celebs.gr

Breaking

Aκροατής φλέρταρε την Ελένη Βουλγαράκη: «Και το τέρμα έχει τερματοφύλακα, αλλά γκολ μπαίνουν»


Η Ελένη Βουλγαράκη κάνει μαζί με το Φάνη Λαμπρόπουλο μια ραδιοφωνική πρωινή εκπομπή η οποία ονομάζεται “Τα κουνάβια” και είναι διαδραστική με το κοινό. Ανάμεσα στα τηλεφωνήματα που βγάζουν στον αέρα, έβγαλαν και έναν ακροατή ο οποίος την φλέρταρε ανοιχτά, παρόλο που έχει γίνει γνωστή η σχέση της με τον ποδοσφαιριστή Φώτη Ιωαννίδη.

Όπως είδαμε λοιπόν σε ένα βίντεο που ανέβασε ο επίσημος λογαριασμός του ραδιοφωνικού σταθμού στο Tik Tok, o ακροατής ακούγεται να λέει στην Ελένη Βουλγαράκη: «Καταρχάς να πω κάτι, Ελένη όταν κάνεις post με φόρμες και αυτά, ενημέρωνέ μας πρώτα κορίτσι μου μην πάθουμε κανένα καρδιακό, τα ανεβάζεις και μεσημεριάτικα εκεί πέρα, θα πνιγούμε».

Ο Φάνης Λαμπρόπουλος σχολίασε: «Εμετός υπέροχος» ενώ η συμπαρουσιάστριά του παρέμενε σιωπηλή. «Τι άλλο σε αγχώνει όταν ανεβάζει η Ελένη;» ρώτησε ο Φάνης Λαμπρόπουλος τον ακροατή, ο οποίος και απάντησε: «Κάτι κοντι8νά στο πρόσωπο με τα μέικ απ αυτά τα ωραία».

«Άγγελε να πούμε όμως ότι η ταβέρνα έχει κλείσει έχει γυρίσει το ταμπελάκι, γράφει κλειστό» συνέχισε ο Φάνης Λαμπρόπουλος, εννοώντας πως η συμπαρουσιάστριά του είναι σε σχέση με τον ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού. Τότε ο γύπας ακροατής απάντησε: «Κοίταξε να δεις, ακόμη και το τέρμα έχει τερματοφύλακα, αλλά μπαίνουν γκολ» του απάντησε ο ακροατής ,με τους δύο παρουσιαστές να ξεσπούν σε γέλια.