Εσωτερικός «πόλεμος» στους Μαχητές του Survivor: «Ο James έχει φτιάξει ομάδα για να κρατηθεί στο παιχνίδι» - celebs.gr

Breaking

Εσωτερικός «πόλεμος» στους Μαχητές του Survivor: «Ο James έχει φτιάξει ομάδα για να κρατηθεί στο παιχνίδι»


Μεγάλες αλλαγές φέρνει η νέα εβδομάδα στο Survivor, ωστόσο τα πράγματα στην παραλία των Μαχητών δεν είναι καλά. Παρά τις σερί ασυλίες τους, οι μπλε είναι χωρισμένοι σε δύο ομάδες και το κλίμα όπως φαίνεται από το νέο τρέιλερ, είναι αρνητικό.

Η παραμονή της Χρύσας Χατζηγεωργίου στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, δεν χαροποίησε όλους τους Μαχητές κάτι που σχολιάστηκε στα πηγαδάκια των παικτών. «Δεν μιλούσαν δύο ώρες. Και μετά στην καλύβα όταν πήγαμε, δεν μιλούσαν στην Χρύσα, εξαφανίστηκαν», ακούγεται να λέει στην παρέα του ο Γιώργος Γκιουλέκας.

«Μας έχουν στην απ΄έξω τόσο καιρό. Δεν κάνουμε παρέα. Για ποιον λόγο να πάω εγώ να τραγουδήσω με τα άτομα τα οποία δεν κάνω παρέα, για να εμψυχώσω τη Χρύσα;», λέει στη δική της παρέα η Μαριλίνα Βακόνδιου.

Και συνεχίζει: «Το έχουμε πει ότι είμαστε δύο ομάδες πλέον. Ο James επηρεάζει τους πάντες, πετάει φιτιλιές και μετά τι γίνεται; Μπουρλότο!».

Ο Γιώργος Λιανός λίγο πριν τον πρώτο αγώνα ασυλίας της νέας εβδομάδας ανακοινώνει στους παίκτες τις μεγάλες αλλαγές που έρχονται, ανάμεσα στις οποίες και την τέταρτη ασυλία.

Στο συμβούλιο του νησιού που ακολουθεί, η διαμάχη ανάμεσα στους Μαχητές συνεχίζεται, όπου στο επίκεντρο είναι και πάλι ο James. «Έχω πει για τον James ότι είναι πάρα πολύ έξυπνος. Έφτιαξε μια ομάδα που θα τον συνέφερε στη συνέχεια, να κρατηθεί και να πορευτεί στο παιχνίδι. Στην ουσία έχει δημιουργηθεί μία ομάδα και οι υπόλοιποι απλά μείναμε ξέμπαρκοι», λέει ο Σταμάτης Ταλιαδανός.