Σταμάτης Γαρδέλης: «Είχε σασπένς στο κρατητήριο, έδωσα αυτόγραφα και γνώρισα ανθρώπους» - celebs.gr

Breaking

Σταμάτης Γαρδέλης: «Είχε σασπένς στο κρατητήριο, έδωσα αυτόγραφα και γνώρισα ανθρώπους»Σταμάτης Γαρδέλης, μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό Σουσού» και περιέγραψε την εμπειρία από τη σύλληψή του, εξηγώντας τι συνέβη με το σπίτι του στο Πόρτο Γερμενό, τον διαπληκτισμό με τους υπαλλήλους στο Δασαρχείο του Αιγάλεω και την παραμονή του στο κρατητήριο.

«Άκουσα και έφτασα να βλέπω ότι φτάνω σε ισόβια κάθειρξη για ασήμαντη αφορμή. Συνάδελφός σας πήρε τη μάνα μου και της είπε “ο γιος σου είναι φυλακή γιατί χτύπησε πρόεδρο” Είναι απίστευτο αυτό που γίνεται. Είχα μια αισιόδοξη κατάληξη. Νόμιζα ότι θα άνοιγε ο φάκελός μου, πήγα στη διεύθυνση δασών, άρχισε μία συζήτηση υψηλών τόνων και κάποιος έχασε την ψυχραιμία του και κάλεσε αστυνομία» είπε αρχικά ο ηθοποιός.

Όσο για το οικόπεδο, πάνω στο οποίο είναι χτισμένο το σπίτι του, ο Σταμάτης Γαρδέλης εξήγησε: «Εγώ αγόρασα ένα οικόπεδο, έχτισα εκεί. Τους εξηγεί ο δασολόγος μου με εκθέσεις, η κοινή λογική λέει ότι θα αποκτήσει τον πραγματικό του χαρακτήρα το οικόπεδό μου. Νομίζω θα ακολουθηθεί μια διαδικασία που θα ξεδιαλύνει τον γόρδιο δεσμό (σ.σ. πρόστιμο). Δεν καταφέρομαι εναντίον κανενός αλλά σε ένα σύστημα μεγαλώνει και μας ξεπερνάει το ζήτημα».

Για το πέρασε στο κρατητήριο, σχολίασε: «Είχε πάρα πολύ σασπένς η ιστορία, γιατί αφενός γνώρισα πολλούς ανθρώπους, αφετέρου δώσαμε αυτόγραφα. Για εμένα ήταν ένα θεατρικό δρώμενο. Δεν πέρασα άσχημα, ούτε όμορφα, ήταν σαν να μάζευα υλικό για το τελευταίο μου αφήγημα, ήταν ωραία εμπειρία».

«Αισθάνομαι ότι ζω μια συναρπαστική ζωή, γεμάτη συγκινήσεις και εκπλήξεις. μαθαίνω πράγματα, να χειρίζομαι τον εαυτό μου, θεωρώ ότι έχουν απομυθοποιηθεί έννοιες όπως της ψυχιατρικής βοήθειας» είπε κλείνοντας.