Ο δολοφόνος που κατέσφαξε την 28χρονη ήταν άνεργος και ζούσε με τα λεφτά της! Ήταν χρήστης ναρκωτικών ουσιών - celebs.gr

Breaking

Ο δολοφόνος που κατέσφαξε την 28χρονη ήταν άνεργος και ζούσε με τα λεφτά της! Ήταν χρήστης ναρκωτικών ουσιών


 Απίστευτες και συγκλονιστικές αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας όχι μόνο αναφορικά με τους λάθος χειρισμούς των αστυνομικών στην έκκληση για βοήθεια της δολοφονημένης Κυριακής Γρίβα, αλλά και αναφορικά με τη δράση του φονιά και τη συμπεριφορά του απέναντι στο θύμα. 

«Τήν ήθελα μόνο δική μου»

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, o 39χρονος δολοφόνος δεν εργάζονταν για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα και επέλεγε να πηγαίνει στην εργασία της 28χρονης Κυριακής για να «εισπράττει» τα δεδουλευμένα της! Αυτός ήταν και ένας από τους βασικούς λόγους που η ίδια είχε πάει για να τόν καταγγείλει στην Αστυνομία! Μάλιστα, ο δράστης είχε επιλέξει να βιοπορίζεται από τα κοινωνικά επιδόματα και να τόν συντηρεί για χρόνια και το θύμα του εγκλήματος. Η οικονομική εξάρτηση του δολοφόνου από το θύμα ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που δεν δεχόταν ο ίδιος τον χωρισμό. Ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο ίδιος δεν είχε ψυχολογικά προβλήματα -όπως ισχυρίζεται- αλλά ήταν χρήστης ναρκωτικών ουσιών.