Φρίκη στην Αλεξανδρούπολη: 64χρονος φέρεται να ασελγούσε συστηματικά σε 8χρονο κοριτσάκι! - celebs.gr

Breaking

Φρίκη στην Αλεξανδρούπολη: 64χρονος φέρεται να ασελγούσε συστηματικά σε 8χρονο κοριτσάκι!


Διαστάσεις επιδημίας έχουν λάβει πλέον τα περιστατικά ασέλγειας σε βάρος ανήλικων παιδιών, με θύμα αυτή τη φορά μία 8χρονη, που φέρεται να βίωσε τον απόλυτο εφιάλτη, στα χέρια ενός 64χρονου, στην Αλεξανδρούπολη. Ο σάτυρος γείτονας -σύμφωνα με την καταγγελία- εκμεταλλευόταν την απουσία της μητέρας του παιδιού και προχωρούσε συστηματικά στην σεξουαλική κακοποίησή του!

Το κουβάρι της ανατριχιαστικής υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν το 8χρονο κοριτσάκι εκμυστηρεύτηκε στην μητέρα του τα όσα νοσηρά του έκανε ο 64χρονος. Η γυναίκα έντρομη πήγε στην Ασφάλεια όπου περιέγραψε με λεπτομέρειες τα όσα της είπε η κορούλα της, με συνέπεια ο άνδρας να συλληφθεί.

Όπως προέκυψε από την καταγγελία της μητέρας, ο γείτονας παρακολουθούσε τις κινήσεις της μητέρας του παιδιού κι όταν εκείνη έλειπε από το σπίτι τους στην περιοχής Άβαντος της Αλεξανδρούπολης, πήγαινε στο κοριτσάκι και εκτόνωνε στο κορμάκι του τις αρρωστημένες του ορέξεις! Συγκεκριμένα, φέρεται να την θώπευε στα γεννητικά της όργανα, της επιδείκνυε τα γεννητικά του όργανα και στο παρελθόν επιχείρησε να την φιλήσει στο στόμα και στο στήθος.

Το κοριτσάκι εξετάστηκε από παιδοψυχίατρο, στην οποία επιβεβαίωσε όλα όσα κατήγγειλε η μητέρα και, με εντολή του εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, θα εξεταστεί από τον ιατροδικαστή. Σε βάρος του φερόμενου ως δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για ασέλγεια σε ανήλικο, που παραμένει ανοιχτή ώσπου να ενσωματωθεί το πόρισμα της εξέτασης.