Πόλεμος εκ των έσω στην Αντζελίνα Τζολί - celebs.gr

Breaking

Πόλεμος εκ των έσω στην Αντζελίνα Τζολί


 Προδομένη από το «αίμα της» φέρεται ότι νιώθει η Αντζελίνα Τζολί, καθώς εκεί που για ακόμα μία φορά έστηνε το αφήγημα της κακοποίησης της ίδιας και των παιδιών της από τον Μπραντ Πιτ, η βιολογική τους κόρη Σιλό Νουβέλ ετοιμάζεται να την εγκαταλείψει για να ζήσει με τον πατέρα της.

Η Σιλό Νουβέλ μένει μαζί με τα υπόλοιπα πέντε αδέρφια της στην έπαυλη 23.300.000 ευρώ της μητέρας της στο Λος Αντζελες μετά το πολύκροτο διαζύγιο της Τζολί από τον Μπραντ Πιτ. Ωστόσο, τον ερχόμενο μήνα η Σιλό Νουβέλ κλείνει τα 18, οπότε σύμφωνα με την αμερικανική νομοθεσία αποκτά το δικαίωμα να επιλέξει με ποιον από τους χωρισμένους γονείς της θέλει να ζήσει.

Πληροφορίες της «Sun» αναφέρουν ότι μετά τα γενέθλιά της στις 27 Μαΐου, ως ενήλικας πλέον, η Σιλό Νουβέλ σχεδιάζει να μετακομίσει στην έπαυλη αξίας 7.000.000 ευρώ του πατέρα της στην απομακρυσμένη γειτονιά του Λος Αντζελες, Λος Φελίζ.
Η Τζολί βρίσκεται σε σοκ, καθώς μόλις προ ημερών υποστήριξε σε δικαστήριο ότι ο Πιτ την κακοποιούσε στον γάμο τους και πως αποφάσισε να τον χωρίσει όταν κακοποίησε τα παιδιά τους.