Μαρία Αντωνά-Άρης Σοϊλέδης: Οι πρώτες τους δηλώσεις μετά τον χωρισμό τους - celebs.gr

Breaking

Μαρία Αντωνά-Άρης Σοϊλέδης: Οι πρώτες τους δηλώσεις μετά τον χωρισμό τους


Εφτά χρόνια φαγούρας! Ο μύθος που στην περίπτωση του Άρη Σοϊλέδη και της Μαρίας Αντωνά έγινε πραγματικότητα, αφού μετά από εφτά χρόνια κοινής πορείας, αποφάσισαν να βάλουν τίτλους τέλους στην σχέση τους.

Οι φήμες ξεκίνησαν από την διαγραφή των κοινών φωτογραφιών που έκαναν στα social media. Τις φήμες επιβεβαίωσε ο Κώστας Φραγκολιάς, ο οποίος αποκάλυψε πως η Μαρία Αντωνά έφυγε από το σπίτι τους.

Σύμφωνα όμως με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα» το πρώην, πλέον, ζευγάρι ξενοίκιασε το σπίτι που έμενε μαζί.

Ο Κώστα Φραγκολιάς ο οποίος μάλιστα θα γινόταν και κουμπάρος του ζευγαριού, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής του Alpha, τόνισε πως ο χωρισμός τους δεν έγινε κάτω υπό άσχημες συνθήκες, ενώ η απόφαση ήταν κοινή.

«Εγώ επιβεβαίωσα πως υπάρχει κρίση, η Μαρία έχει φύγει από το σπίτι. Σε ήρεμα πλαίσια, όχι ότι έχουν τσακωθεί. Εμένα αυτό που με νοιάζει και με απασχολεί, γιατί τους αγαπώ και τους δύο, είναι ό,τι αποφασίσουν να αποδειχτεί και να είναι το καλύτερο για αυτούς. Είναι μια δύσκολη κρίση.

Έχω μιλήσει και με τους δύο, δεν τους έχει πάρει από κάτω. Είναι πιο πολύ στην κατάσταση που συνειδητοποιούν τι έχει γίνει, ότι αφήνουμε πίσω μας 7 χρόνια κι αν χωρίσουμε πορευόμαστε μόνοι τους. Δεν υπήρξαν εντάσεις και φωνές. Από ότι κατάλαβα ήταν κοινή απόφαση», είπε ο Κώστας Φραγκολιάς στην κάμερα του Super Κατερίνα.