Η απάντηση του Ψινάκη στη Λιόλιου: «Δεν λέω ποτέ ψέματα – Κι εγώ, αν ήμουν μάνατζέρ της, αυτό θα της έλεγα να γράψει» - celebs.gr

Breaking

Η απάντηση του Ψινάκη στη Λιόλιου: «Δεν λέω ποτέ ψέματα – Κι εγώ, αν ήμουν μάνατζέρ της, αυτό θα της έλεγα να γράψει»

  


Αντιδράσεις προκλήθηκαν τις τελευταίες ώρες με αφορμή όσα είπε ο Ηλίας Ψινάκης για τη Μαίρη Συνατσάκη και το κίνημα MeToo στο live του «J2US», το βράδυ του Σαββάτου (27/4).

Όπως διευκρίνισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από τη σημερινή εκπομπή της, «Happy Day», o Alpha δεν γνώριζε πως ο Ηλίας Ψινάκης θα έκανε αναφορά στη Μαίρη Συνατσάκη και το κίνημα ΜeΤoo.

Όλα ξεκίνησαν όταν μετά την εμφάνιση του Ίαν Στρατή και της Πηνελόπης Αναστασοπούλου, ο Ηλίας Ψινάκης θέλησε να επισημάνει στον τραγουδιστή ότι, πριν τον γνωρίσει στο σόου, δεν τον συμπαθούσε λόγω της συντρόφου του, Μαίρης Συνατσάκη. «Κύριε Στρατή, δεν σας είχα δει live ποτέ. Είστε καταπληκτικός. Είχα αρνητική γνώμη για εσάς, γιατί δεν συμπαθώ τη γυναίκα σας, για δικούς μου λόγους από τότε με το #Metoo! Είστε πραγματικά καταπληκτικός, έμεινα! Κυρία Αναστασοπούλου, είμαι φαν σας», είπε ο Ηλίας Ψινάκης.

Όταν κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις για αυτή τη δήλωση, ο Ηλίας Ψινάκης είπε πως «είμαι από τους πρώτους που στήριξα το #Metoo και τον κάθε αδικημένο, από τον προηγούμενο αιώνα, μπορείτε να το ψάξετε. Μιλώ από προσωπική άποψη. Όπως τότε στο “X-Factor” που ήμουν συνεννοημένoς με την κυρία Λιόλιου δήθεν να κατεβάσω το σουτιέν και αμέσως την άλλη μέρα, η σύζυγος του κυρίου Στρατή ξεκίνησε ένα #Metoo που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Και όλοι με λέγανε βιαστή. Η κυρία Λιόλιου, μετά την επέμβαση της συζύγου σας, έκλαιγε για μία εβδομάδα γιατί δεν έκανε μήνυση στον “βιαστή”. Το #Metoo είναι πολύ σωστό, αλλά ευτελίζεται από μερικούς ανθρώπους που θέλουν να πουλήσουν δύο ρουχαλάκια».