Αλέξης Παππάς για την αποχώρησή του από το Survivor: Προέκυψε θέμα υγείας με ένα δικό μου πρόσωπο - celebs.gr

Breaking

Αλέξης Παππάς για την αποχώρησή του από το Survivor: Προέκυψε θέμα υγείας με ένα δικό μου πρόσωποΟ Αλέξης Παππάς ήταν καλεσμένος στο Γεια σου με την Μαρία Μπακοδήμου και φυσικά μίλησε για την εμπειρία του από τον φετινό κύκλο του Survivor και τον λόγο που αποχώρησε οικειοθελώς.

«Πεινάσαμε. Έχασα 12 κιλά συνολικά. Το 2021 είχα χάσει 14 κιλά, είχα κάτσει πιο πολύ και ήταν πιο μεγάλη η ταλαιπωρία» είπε αρχικά Αλέξης Παππάς και έπειτα ξεκαθάρισε ότι οι σχέσεις του με τον Τζέιμς Καφετζή έχουν πλέον αποκατασταθεί: «Οι σχέσεις μου με τον Τζέιμς έχουν αποκατασταθεί. Ο Τζέιμς είναι ένας χαρακτήρας, ο οποίος μαζί με εμένα εκτονώνει και τότε ενδεχομένως να του είχα βάλει πιο πολλές φιτιλιές από φέτος. Τώρα είμαστε πολύ καλά μεταξύ μας».

«Ο λόγος που είμαι πίσω είναι γιατί προέκυψε ένα θέμα υγείας με ένα δικό μου πρόσωπο. Διαχειρίσιμο είναι. Οπότε τα σχέδιά μου τα αφήνω για λίγο στην άκρη και προσπαθώ να βρω τα πατήματά μου. Δεν έχω προλάβει να σκεφτώ ακόμη πως είμαι στην Ελλάδα» συμπλήρωσε ο Αλέξης Παππάς.