Δεν φοβάται τον Τσίπρα ο Κασσελάκης: Δήλωσε ότι θα κατέβαινε υποψήφιος απέναντί του - celebs.gr

Breaking

Δεν φοβάται τον Τσίπρα ο Κασσελάκης: Δήλωσε ότι θα κατέβαινε υποψήφιος απέναντί του


 Άνοιξε τα χαρτιά του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, δίνοντας το στίγμα πως δεν φοβάται τον Αλέξη Τσίπρα και θα κατέβαινε υποψήφιος απέναντί του.

Ο Στέφανος Κασσελάκης παραχώρησε συνέντευξη στον ΑΝΤ1αποχωρώντας προηγουμένως από την εκδήλωση του Ινστιτούτου Τσίπρα, πριν από την ομιλία του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην πρωθυπουργού, για να βρεθεί στο στούντιο.

Δήλωσε «παρών» σε μία ενδεχόμενη εκλογική μάχη για την ηγεσία σχήματος συνεργασίας κεντροαριστερών κομμάτων, ακόμη και στην περίπτωση που θα έπρεπε να ανταγωνιστεί τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα.

«Εάν η κοινωνία θελήσει να είναι αυτό το νέο κυβερνών σχήμα της χώρας, προφανώς θα θέσω υποψηφιότητα για να εκλεγώ από τη βάση, γιατί δεν πιστεύω στις συμφωνίες κορυφής» επανέλαβε ο Κασσελάκης, με αφορμή την πρόταση του Νίκου Παππά για κοινό ψηφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ με κοινό υποψήφιο πρωθυπουργό.

Μάλιστα είπε πως θα ήταν υποψήφιος ακόμα και αν απέναντι του βρεθεί ο Αλέξης Τσίπρας. Εκτός κάθε διαλόγου άφησε τη Νέα Αριστερά, την οποία αποκάλεσε «μόρφωμα».

«Η λύση είναι να συνεργαστούμε εκεί που αλλάζουμε τις ζωές των πολιτών. Σε δύο πεδία το κοινοβουλευτικό και στη κοινωνία των πολιτών» προσέθεσε ο Κασσελάκης στη συζήτηση για συνεργασία πολιτικών δυνάμεων της Κεντροαριστεράς.