Ξεσπά η Αθηνά Ευμορφιάδη για τις πλαστικές: «Αυτό το ψέμα πρέπει να τελειώσει, έχω πειράξει μόνο τα χείλη μου» - celebs.gr

Breaking

Ξεσπά η Αθηνά Ευμορφιάδη για τις πλαστικές: «Αυτό το ψέμα πρέπει να τελειώσει, έχω πειράξει μόνο τα χείλη μου»

featured image

Για άλλη μία φορά η Αθηνά Ευμορφιάδη τοποθετήθηκε για τα σχόλια που έχουν γίνει σε βάρος της για τις πλαστικές επεμβάσεις.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «ΟΚ!» και απάντησε για τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να έχει υποβληθεί σε πλαστικές επεμβάσεις. Η ίδια φανερά εκνευρισμένη είπε πως δεν έχει κάνει ποτέ επεμβάσεις και το μόνο που έχει πειράξει επάνω της είναι τα χείλια της.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


Αθηνά Ευμορφιάδη: Εκνευρισμένη με τα δημοσιεύματα περί πλαστικών επεμβάσεων

Η Αθηνά Ευμορφιάδη χαρακτηριστικά δήλωσε: «Αυτό το ψέμα πρέπει να τελειώσει! Δεν σου κρύβω πως όταν διάβασα αυτά τα απαίσια πράγματα, που συνοδεύονταν μάλιστα και από φωτογραφίες από τότε που ήμουν 19 χρόνων, έκλαιγα από τα νεύρα μου. Ήθελα να βάλω τις φωνές. Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες ήταν λίγο μετά τη γέννηση της κόρης μου. Ήμουν στην περίοδο του θηλασμού, ήμουν ανενεργή αθλήτρια και είχα κάποια παραπάνω κιλά.

Όταν ιδρώνω και ματώνω στα ρινγκ για να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό στους αγώνες, όταν κάνω προπόνηση τέσσερις ώρες την ημέρα, είναι λογικό να μην έχω τον ίδιο σωματότυπο. Είναι δυνατόν να έχω το μαγουλάκι που είχα στα 19 μου τώρα που είμαι 32 και τα χαρακτηριστικά μου έχουν αλλάξει από την απώλεια κιλών;».

Δεν έχω κάνει καμία πλαστική! Και δεν μπορώ να κάνω τίποτα πριν ολοκληρώσω την πορεία μου ως αθλήτρια. Η μύτη μου είναι σπασμένη. Θα ήταν ανώφελο να κάνω οποιαδήποτε πλαστική σε ένα πρόσωπο που χτυπιέται στους αγώνες. Το μόνο που έχω πειράξει επάνω μου είναι τα χείλη μου. Αλλά αυτό δεν είναι πλαστική», είπε χαρακτηριστικά. [/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ